HER ER HVORFOR ETHEREUMS OVERNIGHT PLUNGE KAN HJELPE Å RYDE EN BANE TIL $ 700

  • Ethereum ble hardt rammet av stupet i går kveld av det samlede kryptomarkedet
  • Etter å ha satt nye 2020-høyder på $ 495 sammen med BTCs press mot $ 19.000, så kryptovalutaen et raskt og ubarmhjertig stup som sendte det til et lavt nivå på $ 450 på noen handelsplattformer.
  • Denne 10% nedgangen skjedde i løpet av noen få minutter og sendte sjokkbølger i hele markedet
  • Siden har den gjenopprettet fra disse lavene og konsolideres nå over $ 470
  • En næringsdrivende etterlyser et trekk opp til $ 700 når ETH kan bryte $ 490
  • Veien for å sette disse nye flerårige toppene kunne ha blitt ryddet av nedgangen i går kveld

Ethereum var den første store digitale eiendelen som stupte i går kveld, med Immediate Edge som fulgte i sine fotspor. Intensiteten i denne tilbakegangen var uendelig og fikk kryptovalutaen til å knuse alle de store støttenivåene den hadde dannet i regionen øverst på $ 400.

Dette utsalget hadde to store effekter: avvikling av sene lange posisjoner og fangst av bjørner som forventet ytterligere ulemper. Dette kan bety at det var et teknisk bullish fall, da det har ryddet veien frem for kryptoen for å se et mer bærekraftig press forbi $ 500.

ETHEREUM LIKVIDERER LANGE POSISJONER I RAPID OVERNIGHT SELLOFF

I skrivende stund handler Ethereum ned litt over 1% til den nåværende prisen på $ 476. Dette markerer en nedgang fra høyder på nesten $ 500, men en bemerkelsesverdig økning fra lavt nivå på $ 450 satte for bare en håndfull timer siden.

Hvorvidt okser kan støtte kryptoen over $ 470 og fortsette å behandle dette som en sterk støttebase, vil sannsynligvis avgjøre hvor den trender på kort sikt.

ETH KUNNE GJØRE ET BUD PÅ $ 700 – KRAVANALYST

En næringsdrivende mener at Ethereum kan være godt klar til å gjøre et forsøk på å nå $ 700 på kort sikt.

Han bemerker at det må kreves tilbake $ 490 for at dette skal være en realistisk mulighet, men han kaller fall som den som ble sett i går kveld for en „gudsgave“.

“Over $ 490 ser jeg en klar vei til 700-tallet. En nedgang til $ 430 er en gudegave. ”

Fordi fall og rebounds – ofte kalt “Darth Maul” -lys – tømmer sene og overleveraged posisjoner, kan det gi en klarere vei for Ethereum å skyve høyere de nærmeste dagene.

Noe av prisaksjonen vil utvilsomt avhenge av Bitcoin, med BTC som bryter sin høyeste tid som potensielt skaper en massekapitalrotasjonshendelse i altcoins.

Empfohlene Artikel