Kirobo esittelee uuden ominaisuuden, joka sallii palautettavien Bitcoin-tapahtumien

Bitcoin on vuosien varrella saanut paljon kritiikkiä transaktiomenetelmästään. Yksi vähemmän näkyvistä on kuitenkin se, että käyttäjät eivät voi kääntää tapahtumia käsittelyn jälkeen.

Yksi monista varoituksista, jotka uudet Bitcoin-käyttäjät saavat, on, että heidän on tarkistettava lompakot, jotka he lähettävät Bitcoinille kahdesti ennen transaktioiden suorittamista. Israelin startup pyrkii kuitenkin löytämään ratkaisun ongelmaan.

Uusi logiikkakerros vähentää ihmisvirheitä

Aiemmin tänään Kirobo, kahden vuoden ikäinen Lähi-idän maan startup, ilmoitti löytäneensä keinon puuttua ihmisten virheisiin salaustehtävissä. Sen ratkaisu on keksiä „Retrievable Transfer“ -ominaisuus, jonka avulla Bitcoin-lähettäjät voivat peruuttaa väärään osoitteeseen lähettämänsä tapahtumat.

Yhtiö mainitsi Fio-säätiön tutkimuksen , joka osoitti, että 55 prosentilla salauksen käyttäjistä on toisinaan kokenut inhimillisiä virheitä lopettaessaan digitaalisen omaisuudensa. Kuten kysely osoitti, toinen 18 prosenttia ilmoitti menettäneensä varoja virheiden vuoksi.

Uuden ominaisuuden avulla Kirobo toivoo mahdollistavansa ihmisten mahdollisuuden tehdä helpompaa blockchain-tapahtumaa. Yrityksen toimitusjohtaja Asaf Naim selitti, että heidän tavoitteenaan on tehdä salauksensiirrot yhtä turvallisia, tarkkoja ja varmoja kuin perinteiset verkkopankkitapahtumat. Ensisijaisesti yrityksen logiikkakerros lähettää yksilöllisen kauppakoodin, jonka vastaanottajan on annettava varojen saamiseksi.

”Ennen kuin vastaanottaja on antanut oikean koodin, lähettäjä voi noutaa varat milloin tahansa. […] Kirobo ei pidä käyttäjän yksityistä avainta eikä hänellä ole minkäänlaista pääsyä rahastoihin tai niiden määränpäähän: salasana vain määrittelee, siirto on saatu päätökseen vai ei „, yritys selitti tiedotusvälineille lähetetyssä lehdistötiedotteessa.

Alusta sai jo tukea Israelin innovaatioviranomaiselta, joka on teollisuuden tutkimusta ja kehitystä edistävä hallituksen käsivarsi. Se väitti myös, että Scorpiones-ryhmä, yksi Israelin tunnetuimmista verkkoturvallisuusyrityksistä, oli tarkastanut sen käyttöjärjestelmän.

Salaus tulee entistä helpommaksi, helpommin käytettäväksi

Kirobon Retrievable Transfer -ominaisuus on nyt saatavana kaikilla Ledger-salaustekniikan lompakoilla. Se toimii vain Bitcoin-tapahtumissa, ja se on ilmainen jopa 1 000 dollarin tapahtumille. Aloite on aika mielenkiintoinen. Helppokäyttöisyys on yksi alue, jolla Bitcoinin on parannettava, jos se haluaa päästä yleiseen käyttöönottoon, ja tämä on mielenkiintoinen tapa saada aikaan tämä.

Käyttäjät itse pystyvät myös luottamaan kryptovaluutoihin enemmän ja ovat avoimempia ajatukselle käyttää niitä liiketoimiin. Ominaisuus on uusin tuotteissa, joiden tarkoituksena on tehdä salaustekniikoista houkuttelevampia jokapäiväisille käyttäjille. Aiemmin tässä kuussa lompakkosovellus Freewallet ilmoitti toimineensa yhdessä Changellyn kanssa käynnistääkseen ominaisuuden, joka auttaa nopeuttamaan salaustehtäviä.

Ominaisuuden ajansäästöjen lisäksi Freewallet huomautti, että tekniikka tekee salaustehtävistä paljon halvempia. Se, että siirrot tehdään ketjun ulkopuolella, tarkoittaa myös sitä, että käyttäjät nauttivat optimaalisista nimettömyysominaisuuksista.